tiistai 20. joulukuuta 2016

Joulu on täällä taas!

Tässä on edellisen kirjoituksen jäljiltä ehditty kisailla taas vähän, työelämässä moni asia muuttanut navigointisuuntimiaan ja koulueloonkin tulee paluu.

Vaikka itse ajattelenkin että työaika on myytyä vapaa-aikaa enkä perusta arviotani ihmisistä hänen työnsä tai koulutuksensa perusteella niin ensimmääistä kertaa työelämässä itselläkin meni hiukan konseptit sekaisin kun kesken työpäivän tulikin uutinen että työpaikka on myyty. Siinä pyöri asiat sikin sokin ajatuksissa jonkin aikaa, kunnes sitten pikku hiljaa omat askelmerkit alkoivat taas osua kohdilleen. Ei voi kuin jälleen sanoa että onneksi on muutakin elämää kuin työ.

Olin viikonloppuna skabailemassa Portugalissa. Treenit ennen kisoja olivat sujuneet ihan todella, super hyvin ja vaikutti lupaavalta. Perusnuhataudin tosin sain kisaviikon maanantaina alkuun mutta en ole varma oliko siitä enää kisojen aikana haittaa, koska kisat menivät oikein hyvin. Vauhtia riitti ja vaikka lajit olivatkin omalla epämukavuusalueellani niin huomasin oman ajosilmän kehittyneen ja kehittyvän viikonlopun edetessä. Ja mikä parasta; kisaaminen oli kivaa!

Nyt on aika vetäytyä joulun viettoon, vähän suunnitella tulevaa koulun käynnin aloittamista tammikuussa ja muutenkin levätä ens vuoden uusia kujeita silämällä pitäen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti