tiistai 15. marraskuuta 2016

Uuteen kauteen

Ylimeno-kausi flunssineen on taas takana.


Kävin ajamassa Belgiassa koeajona rata-skaban josta ei uci-pisteitä ollut jaossa mutta kisan kierrosajat olivat samaa luokkaa kuin pari viikkoa sitten ajetun maailman cupin osakilpailun kierrosajat. Ihan vauhdikasta siis. Oma jalka oli vahvassa vireessä ja ajaminen tuntui vahvalta ja maistui hyvältä. Hyvät lähtökohdat siis lopettaa offseason ja aloittaa uuteen kauteen valmistautuminen voittamalla mini-omnium. Ajoimme kisassa mastereiden kanssa, mikä itselle oli alun alkaen selvää että koska Belgiassa ollaan niin vaikka naisten lähtö olisi ajettu veteraanien joukossa niin vauhtia olisi varmasti tarjolla. Niinhän sitä olikin.. Linja-ajossa ei oikeastaan pahempia irtiotto yrityksiäkään nähty tai kokeiltu, kuten hiukan ennalta jo arvelinkin. Sen sijaan tempo-race ja pistari sisälsivät kumpikin yhden onnistuneen irtioton joissa molemmissa olin mukana ainoana naisena. Kokonaispisteet oli siten hyvin kerätty jemmaan. :)


Kunto ilmeisen kohdillaan siis yhä ja jalat palautuneet pitkän kauden reenistä. Uskallan uskoa olevani helposti vahvempi kuin koskaan. Hyvät pohjat alla, nyt vain terveenä ja pystyssä pysyen.


Olen vihjaillut että josko ensi kausi on yhtään sellainen kuin aiemmin ja yhä varmemmin olen päättänyt että muutoksia tulee..
Omasta henkisestä hyvinvoinnistani aion itsekkäämmin pitää kiinni ja mitä kisaamisen kanssa keksitään niin siitä vihjailen edelleen. Loppujen lopuksi, olenko varma vielä itsekkään, mikä minusta tulee isona. ;)


Kävin Belgian reissulla myös katsomassa kuinka isot tytöt ja pojat ajaa cyclocrossia ja totesin että ajaahan ne..kovaa ja haastavia reittejä! Huikea laji! Ja kuinka paljon belgialaiset sitä lajia rakastavat! Mutaa, kylmää, tuhansia ihmisiä, eihän siihen tarvita kuin paljon olutta, ranskiksia ja vähän hodareita ja hamppareita. Mahtavat afterpartyt, joissa bailasivat ihan kaiken ikäiset katsoja, samaa jytyä ja humppaa. Tunnelma katossa ja katto korkealla! Suosittelen kiukkuisia jalkapallo- ja kiekkohuligaaneja menemään katsomaan cyclokisa Belgiaan niin oppiivat bilettämään ja pitämään hauskaa urheilun kustannuksella. Voin todellakin väittää että Suomen jääkiekon maailmanmestaruusbileet oli aika laimeaa pullahöttöä tuohon verrattuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti