lauantai 29. lokakuuta 2016

Harvinaisen sitkeä räkätauti

Yleensä hoidan tälläset räkätaudit parissa päivässä mutta tämä tuliainen tuhisee nokassa ja rohisee keuhkoissa vieläkin vähän, sentään jo viikko sitten alkanut. Työterveyslääkäri halusikin laittaa minut heti alkuun korvalääkärin pakeille ettei syy taas olisi tulehdus poskionteloissa mutta onneksi ei mitään raportoivaa sieltä, mutta voin kertoa että hyvä ollut ottaa lepoa muutama päivä ihan rauhassa. Ja olen ainakin nukkunut jos en muuta..tai siis muuta en tosiaan olekaan tehnyt.. Lilli on onneksi ollut kotona jo muutaman päivän niin pieniä happihyppelyitä on tullut otettua sen takia ja se kyllä piristää! Joskin vettä on satanut aivan yhtä soittoa koko viikon joten Lillikin on jo hiukan kyllästynyt kastumaan jatkuvasti.

Kauhea polte treenaamaan taas olisi.. kuitenkin toisaalta tähän kohtaan voisi ottaa pienen tauon pois pyörän päältä kun tuota pakotettua taukoa on jo tullut tähän vähän eikä tuo sää nyt mitenkään erityisesti kannusta ulkona treenaamiseen...Tosin en ehdi nyt viikonlopun aikana vaihtamaan talvirenkaita koska olen töissä ja ensi viikolla pitäisi tulla lunta ja pakkasta joten saattaa olla pakkotyömatkatempot edessä. Seuraavat pari viikonloppua olen vapailla joten sitä ennen lumet ja jäät ehtii kyllä moneen kertaan sulaa ja vaihtanen renkaat jälleen nipin napin marraskuun puolella. Vai koskas ne saa vaihtaa taas takas? Selviäisinkö maaliskuuhun asti ilman autoa..? Ei tarttis sitä jakohihnaakaan vaihdattaa vielä tämän vuoden puolella..
Auto on kyllä hölmö kapistus. Ette uskokaan sitä liikennemäärää Pariisin ympäristössä..aika karmeeta. Ja siellä junat kuitenkin kulkee vähintäänkin yhtä hyvin kuin täällä pk-seudullakin. Ihan järjetöntä ihmismassaa liikkuu sillä alueella päivittäin. Jos Pasilan aseman kautta tehdään yli miljoona matkaa päivittäin niin tuolla puhutaan kolmesta miljoonasta varmasti monella asemalla.
Minä haluiaisin asua jossain Italia, Espanjan tai Ranskan maalaisseudulla. Ilman kiirettä ja ikuisessa auringonpaisteessa, kasvattelisin mangoja, Lilli juoksentelis vapaana ja naapurit moikkailisivat toisiaan. :)
Yllättävän hyvin muuten taipui ranska tuollla Pariisin keikalla!! Viimeksi sitä oon kuitenkin tainnut lukea joskus..itse asiassa, viimeisin tentti on n.10v sitten. Mutta pariisilainen palvelukulttuuri oli todellakin maineensa arvoista. Siinä stadilainenkin joutuu jo hiukan yrittämään saadakseen asiakkaan tuntemaan itsensä yhtä riesaksi..

Muttapa muttapa.. Kunnossa ollaan taas pikkuhiljaa siis. Suunnitelma ensi kaudeksi on jo, aloituspäivää lukuunottamatta.. ;) Ei tänään, ehkä huomenna, tai maanantaina :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti