lauantai 22. lokakuuta 2016

Lunssakausi..

Tulihan se flunssakin sieltä sitten niin. Eli loistava esimerkki kaikille; älä treenaa/kisaa kurkku kipeänä!
Voin kertoa että ihan näin räkäinen en olekaan vähään aikaan ollut.
Poskiontelot turvoksissa ja pohdin kuinka paljon ihminen voi menettää painoa niistämällä.. Ei siis vielä ainakaan tulehdusta poskionteloisa tai muuta mutta nyt sitten huolellista niistämistä itsehuoltoa ettei menisikään niin pahaksi. Blaah. Hyvin mennneen suorituksen jälkeen kun tahtoisi vain treenaamaan itseään entistä kovemmaksi. Motivaatiota siis pakastelen tässä pieniin pusseihin talven varalle. ;)

Urheilijan kilpailuun valmistautuminen on samankaltainen stressitila elimistölle kuin tavalliselle työntekijälle työelämässä mikä tahansa isompi urakka, kuten vaikka joulumyynti, tilinpäätös tms. Kun elimistö tietää että nyt pitää kestää hiukan stressiä ja kun tuo stressi helpottaa eli elimistön puolustuskanta huokaisee helpotuksesta, esimerkiksi loman alkaessa, puhkeaa flunssa. Näin selvästi siis tuo 3km oli minun mielessäni tämän syksyn maali.
Omnium meni silti ihan kohtalaisesti, ainakin linja-ajon osalta, jossa olin neljäs. Taakse jäi mm. parikin olympialaisissa ajanutta ammattilaista, joista toinen viikkoa aikasemmin oli pokkaamassa maantiepyöräilyn mm-kisoissa hopeista mitalia. :) Omniumissa tämä kuitenkin oli vain 1/4 suoritusta, toisin kuin maantie-etapeilla radalla ei näistä etapiesta jaeta palkintoja. Ajoin kuitenkin Euroopan parhaiden joukossa yksin irtiottoa riittävästi ollen pääjoukkoa kierroksen edellä maalissa. Taisin ajaa porukassa jopa 5 kierrosta 30:stä.
Uusi omnium on yksipäiväinen ja ainakin puolikuntoiselle päivä oli hiukan pitkä. Loppuun asti vietiin leikki kuitenkin ja loppusijoitus neljän skaban yhteistuloksissa 15.. En ole ihan varma kuinka monta kilpailijaa meitä kaikkiaan oli koska puolalainen kaatui linja-ajossa ja keskeytti, liettualainen hylättiin pudotusajon jälkeen koska ei poistunut radalta pudottuaan.

Tämä viikko taitaa mennä tätä tautia sairastellessa. Yritän pitää sormet irti näppäimistöstä ettei tule nuhaisia ajatuksia kirjoiteltua liikaa.
Muistakaa pukea tarpeeksi ja käyttää heijastimia ja valoa! Näinä pimeyden kuukausina saa suomalainenkin hiukan haluta huomiota itseensä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti