maanantai 6. kesäkuuta 2016

Treenailua kisailun lomassa

Kisakauden ja treenaamisen yhdistäminen tuntuu välillä melkoiselta sillisalaatilta, koska toisaalta pitäisi ylläpitää ja kehittää omaa tasoaan ja samalla levätä kisoihin.
Siksipä itse pilkoin tämän vuoden kisakalenteriin pienen kisatauon tähän kohtaan ja kävin nautiskelemassa kesäisestä Malagasta pyörän päällä. Oikeastaan kevään Mallorcan leiristä alkaneen kisakaudenkin ohessa tehneen treenin oli kiva huomata vieneen vauhtia eteenpäin, vaikka välillä tuntunut ettei treenaamisesta tule mitään kun ei vaan yksinkertaisesti ehdi treenata ja levätä tarpeeksi.
Malagan seudusta, eli Costa del Solista sain etukäteen hieman varoittelua ettei siellä ole reittejä mutta vaikka en hirvittävän tarkkaan etukäteistutustumista karttaan tehnytkään, löysimme ehkä elämäni parhaimpia lenkkipätkiä ja joka päivälle eri reitin. Upeata, jopa täydellistä tienpintaa, lämmintä ja rentoa espanjalaista kyläelämää. Täydellinen muistutus taas täällä suorittamiskulttuurissa asuvalle, kuinka oikeasti elämän onnellisuus on hyvin yksinkertaista. Ne kylän herrasmiehet kauluspaitoineen kylänraitin penkeillä alkuillasta ja kaikkien vastaantulijoiden tervehtiminen... Tiedän, että satavarmasti kaikki tietävät toistensa asiat, mutta entä sitten? Se yhteisöllisys mikä joka kylässä huokui, on aivan käsittämätöntä. Luultavasti jossain kohdin se voi käydä ahdistavaksi mutta ainakin itse koin sen välittämisenä ja huolenpitona, kun kylän setä käski laittaa aurinkorasvaa ettei tule problema :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti