maanantai 10. lokakuuta 2016

Talvea kohti

Talvi on jo ihan ovella..
Tänä aamuna kun starttasin Picasson Tampereelta kohti Vantaata, sain raaputella ensimmäisen kerran jäisiä ikkunoita. Sikäli hiukan yllätti että kun olen taas skippaillut skarapaamiset käynnistämällä aamuisin fillarin. Onneksi talven leirityksiä suunniteltiin jo viikonloppuna niin käytännössä kaksi trainerikuukautta on luvassa ennen sitä. Marraskuussa yhdet ei-niin-vakavissaan ajettavat ratailut, sitten treenivapaata muutama viikko, eli yleistä hölmöilyä hiki päässä ja lenkkarit jalassa. Tavoitteita ensi kaudelle olen jo asettanut; no stress ja sinne mennään mihin huvittaa. Jos ei huvita, en mene. Ja jos maaliskuussa tuntuu etten halua ajaa yhtään kisaa, niin en aja. Ensi vuonna valinnat teen minä. Piste. Se joku tosi hölmö projekti talveksikin on jo mielessä..teini-iän haave, katsotaan miten naisen käy. ;) Voin kertoa että ainakin allekirjoittaneelta vaatii paljon enemmän kuin pyöräily.
Aika paljon odotan kyllä että pääsen hölmöilemään rakkaan cycloni kanssa taas kuntopoluille polviani myöten mutaan. Tai pölisyttämään hiekkoja Kaukajärven intervallimäkiin.


Kirpakka syyskeli antaa pyöräilyyn vaihtoehtoisia reittejä; eiköhän maantien reunoja ole tälle vuoden kulutettu ihan tarpeeksi!
Sitä paitsi kuiva syksy on laittanut puut ihan mielettömään väriloistoon! Pimenevät illat eivät voi olla paljon kauniimpia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti